Kompanija Stolarija Stanisic doo (u daljem tekstu : STOLARIJA STANISIC), štiti privatnost korisnika pa vas molimo da pažljivo pročitate ovu politiku privatnosti podataka da biste razumeli naše smernice i procedure u vezi sa vašim podacima o ličnosti i kako ćemo ih tretirati.
Ovo obaveštenje se odnosi na pojedince koji komuniciraju sa STOLARIJA STANISIC kao potrošači i objašnjava kako se vaši podaci o ličnosti prikupljaju i koriste od strane STOLARIJA STANISIC.

Ova Politika primenjuje se samo na transfer informacija kojima je moguće identifikovati neko lice (Lični podaci) i koje STOLARIJA STANISIC primi u bilo kom formatu na svom sajtu i na facebook stranici.

Obaveštenje/Korišćenje ličnih podataka

Postoje tri vrste podataka koje prikupljamo od Vas:

  • podaci koje tražimo da bi Vam pružili uslugu
  • podaci koji se automatski prikupljaju
  • podaci koje nam dobrovoljno dostavljate

Prikupljamo sledeće lične podatke od Vas:

  • Kontakt podaci:Ovo su podaci koji su nam potrebni da Vas kontaktiramo. Primeri kontakt podataka mogu uključivati ime, email adresu , poštansku adresu, broj telefona i sl. Kontakt podaci mogu identifikovati Vas lično.
  • Dobrovoljno dostavljeni podaci:Ovo su podaci koje nam dobrovoljno dostavljate i nisu neophodni za pružanje usluga i informacije. Primeri dobrovoljno dostavljenih podataka uključuju Vaše komentare na naše usluge, Vaše veze sa nama preko duštvenih mreža i sl. Pošto ove podatke ne zahtevamo od Vas, Vi sami odlučujete u kojoj meri želite da budete identifikovani kroz navedene podatke.

STOLARIJA STANISIC se obavezuje se da vaše podatke navedene iznad i prikupljene na opisane načine neće davati, pokazivati, iznajmljivati niti prodavati trećim licima. Prikupljeni podaci neće biti objavljivani ili na bilo koji način zloupotrebljeni.
Ukoliko STOLARIJA STANISIC odluči da promeni ovu politiku, postaviće izmene na ovoj stranici kako bi posetioci, koji je posećuju i koriste, bili svesni koje lične podatke STOLARIJA STANISIC obradjuje, kako ih koristi i pod kojim okolnostima ih otkriva, ako je to slučaj.

Integritet podataka

STOLARIJA STANISIC će koristiti lične podatke samo na načine koji su saglasni sa svrhom za koju su prikupljeni ili za koju su ovlašćenje dali naši posetioci ili sa važečim zakonima ili propisima.

Bezbednost

STOLARIJA STANISIC je obavezan da obezbedi bezbednost ličnih podataka koje obradjuje. U cilju sprečavanja neovlašćenog pristupa ili otkrivanja, održavanja tačnosti podataka i obezbedjivanja odgovarajućeg korišćenja ličnih podataka, STOLARIJA STANISIC je usvojio odgovarajuće fizičke, elektronske i upravne procedure kako bi zaštitio i obezbedio lične podatke koje obradjuje. STOLARIJA STANISIC nastoji da zaštiti privatnost ličnih podataka koje obradjuje i slučajno otkrivanje je malo verovatno. U slučaju takvog neplasnkog otkrivanja, STOLARIJA STANISIC će preduzeti komercijalno razumne korake kako bi ograničio i ispravio otkrivanje podataka.

Opšte

Pravno odricanje odgovornosti

STOLARIJA STANISIC može lične podatke otkriti kada to zahteva zakon ili propis ili uveren u dobre namere da je takav postupak nužan kako bi se ispoštovali zakonski propisi, poštovale zakonske obaveze ili zaštitila prava, imovina ili lična bezbednost STOLARIJA STANISIC, njegovih korisnika i javnosti.

Kolačići i linkovi ka ostalim sajtovima

STOLARIJA STANISIC može koristiti kolačiće kako bi poboljšao iskustva korisnika dok koriste sajt. Kolačići su mali delovi podataka koje vaš pretraživač uskladišti lokalno koji pamti informacije i pomaže da se identifikujete na veb sajtovima prilikom kasnijih poseta. Kolačići su jedinstveno dodeljeni nekom kompjuteru i može ih čitati samo veb server u domenu koji je izdao kolačić. U principu, kolačići pomažu korisnicima obavljajući odredjene funkcije kako što je pamćenje lozinke i lične preferencije u pogledu sajtova.

Naš softver može sadržati linkove ka drugim sajtovima. STOLARIJA STANISIC nije odgovoran za politiku privatnosti ili sadržaje tih drugih sajtova.

Poslovanje sa društvenim mrežama

Na našim zvaničnim profilima na društvenoj mreži Facebook, ,možete dobiti sve relevantne informacije o uslugama iz naše ponude.


Pozovite odmah 069 711 777