Za proizvodnju ALU stolarije opredelili smo se za renomiranog Grčkog proizvođaća profila "ELVIAL" koji je poznat po idealnim rešenjima i visokom kvalitetu. Okov koji koristimo za ALU vrata i prozore je nemačkog proizvođaca "SIEGENIA". Staklo je termoizolaciono ukupne debljine od 24mm do 42mm, dvoslojno ili troslojno, po izboru kupca. Pored bele boje u ponudi imamo braon, sivu ili neku drugu boju po Vašoj želji.

Pored termoizolacionog stakla debljine od 24mm do 42mm, u ponudi imamo niskoemisiona i Clima Guard Solar stakla (4 godišnja doba) koja pružaju kako termo tako i zvučnu izolaciju Vašeg doma. Stakla mogu biti dvoslojna ili troslojna.

ALU profil bez termo prekida
ALU profil bez termo prekida
ALU profil sa termo prekidom
ALU profil sa termo prekidom

Alu klizni sistemi

Klizne sisteme najčešće peporučujemo od aluminijuma, praktični su i funkcionalni.

Termoizolacija

U stambeni prostor najčešće se ugrađuje aluminijum sa termo prekidom koji ima vrhunske termoizolacione osobine, dok se aluminijum bez termo prekida (hladni aluminijum) najčešće ugrađuje na komercijalne objekte.

Ponuda za Vas

Dopada Vam se naša izrada ALU stolarije? Želite da u svom objektu imate kvalitetan i dugotrajan proizvod? Pošaljite nam Vaše ideje, a mi ćemo Vas kontaktirati sa najpovoljnijom ponudom za Vas.

Zatražite ponudu
Garancija kvaliteta

Uz kvalitetnu izradu i montažu, stolarija Stanišić nudi garanciju kvaliteta od čak deset godina!

Pozovite nas 069 711 777

ALU stolarija
ALU stolarija

ALU stolarija
ALU stolarija

Pozovite odmah 069 711 777